Produkter for biffsvin og kalv (21)

VBF eller UE Okseflank

VBF eller UE Okseflank

Sous vide kartong på 20 kg eller blokk på 20 kg
Rosbiffstykke - Bak - Klar til å Skjære - Biter

Rosbiffstykke - Bak - Klar til å Skjære - Biter

Roastbeef Kutt - Bak - Klar til å Skjære - Eksplodert
Kalveribbe - Rungis Kjøttgrossist EURODIS KJØTT

Kalveribbe - Rungis Kjøttgrossist EURODIS KJØTT

EURODIS VIANDES er engrosleverandør av kalvekjøtt i RUNGIS.
Iberisk Svinemuskulatur - Eksepsjonelt Iberisk Svin fra Spania i muskulatur

Iberisk Svinemuskulatur - Eksepsjonelt Iberisk Svin fra Spania i muskulatur

Grand Caractère tar deg med til det iberiske landskapet og bekrefter ektheten av dette innfødte svinet fra Sør-Spania. Oppdrettet i økosystemet av dehesas, de spanske slettene som er spredt med eiketrær, har iberisk svinekjøtt en karakter som er både kraftig og delikat, med smakfulle, ristede noter av ville nøtter. Som et ekte symbol på halvøya, fremkaller iberisk svin varme sommermåltider og den koselige hyggen om vinteren i Spania. Det er den erfarne blikket og hendene til slakterne i Grand Caractère som bekrefter mørheten til dette bemerkelsesverdige kjøttet. Deres opplæring hos spanske slaktere for å forstå deres tradisjonelle kuttingsteknikker gjør at de kan perfeksjonere arbeidet til oppdretterne av iberisk svin og avdekke alle kvalitetene til dette legendariske kjøttet.
Svineføtter Foran og Bak - Svineøre Føtter

Svineføtter Foran og Bak - Svineøre Føtter

EKSPORT ASIA AFRIKA, PEET FOOD
Tørr Svinemage - Våre Forretter

Tørr Svinemage - Våre Forretter

Vakuumpakket tørr svinebuk 100% hjemmelaget Ingredienser: svinebuk, salt, pepper, urter fra Provence. Til dine baconbiter eller i tynne skiver grillet for å heve eggerøren eller speileggene dine. 19,35 €/kg Minimum netto produktvekt: 400 g.
storfe flankemembran

storfe flankemembran

storfe innmat
Kvart av Svart Gris fra Bigorre AOP - 1KG

Kvart av Svart Gris fra Bigorre AOP - 1KG

Kvart av svart skinke fra Bigorre AOP. En karakterfull skinke som kjennes igjen på sitt marmorert kjøtt og sitt eksepsjonelle fett som kommer fra 24 måneders modning. Den svarte grisen fra Bigorre, fetter av den iberiske "Pata Negra" og gjenkjennelig på sin svarte pels, er en eksepsjonell fransk gris. Den nyter et sunt 100% vegetabilsk kosthold og lever fritt ved foten av fjellene.
5 kg Gårdsgrisboks – Gascon Rase

5 kg Gårdsgrisboks – Gascon Rase

Våre griser har lekt siden de ble født i en park på 6000 m², skygget av valnøtttrær. Deres kosthold består av spesifikke pellets tilpasset grisens behov, samt avfall fra gården som vi ikke har kunnet selge på grunn av sorteringsfeil (gresskar, melon, nøtter, korn, hamp). Rasen Gascon er svarte griser, ganske små i størrelse fordi de vokser sakte, veldig sosiale og lekne, med ører som henger ned over øynene. Kjøttet deres er typisk marmorert og har en stor smak. VEKT: 5 kg FORPAKNING: 5 kg
Andebryst - Fersk And

Andebryst - Fersk And

EUROVOLAILLES er grossist av andebryst fra Gers. En av lederne innen produkter fra Gers. HOS EUROVOLAILLES er det 3000 mulige referanser, så telefonen er uunngåelig. For mer informasjon, ring 01 46 86 21 54.
OKSEFILET VBF eller EU

OKSEFILET VBF eller EU

Sous vide per 1 stykke kartong på 20 kg fra EU eller fransk melkekjøtt-rase - Limousin - Charolais osv., vektområde 1,5 kg - 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg også oksefilet kjøtt 4 kg
Hele Kalv VVF

Hele Kalv VVF

Sous vide kartong
OKSE RIBBE VBF ELLER UE

OKSE RIBBE VBF ELLER UE

Sous vide per 1 kartong på 20 kg - melketype - kjøtt - Charolais Limousin osv.
BEEF TENDERLOIN - RUNGIS EURODIS KJØTTGROSSIST

BEEF TENDERLOIN - RUNGIS EURODIS KJØTTGROSSIST

EURODIS VIANDES er engrosleverandør av storfekjøtt i Rungis.
Svinebryst - VPF Svinebryst

Svinebryst - VPF Svinebryst

For pølseproduksjon
FRYSTET HJORTKJØTT - LITEN HJORTKJØTT

FRYSTET HJORTKJØTT - LITEN HJORTKJØTT

Hjorte kjøtt for produksjon av hjorte pølse eller hjorte terrine
OKSEFLANK - OKSEFLANK eller UE

OKSEFLANK - OKSEFLANK eller UE

merguez-pølse, lasagne, ferdigrett
HARD SVINEBARIER - DEBONED BARIER VPF eller EU-opprinnelse

HARD SVINEBARIER - DEBONED BARIER VPF eller EU-opprinnelse

For produksjon av spekemat, tørrpølse, pâté, terrine
FRYST OKSEKJØTT - LITE OKSEKJØTT Frankrike ELLER EU

FRYST OKSEKJØTT - LITE OKSEKJØTT Frankrike ELLER EU

Oksekjøtt for produksjon av oksepølse eller okseterrine
Lamm- eller Sauen bryst - Frossent Kjøtt for Forberedelse

Lamm- eller Sauen bryst - Frossent Kjøtt for Forberedelse

Frossent kjøtt til forberedelse